Over Ons

 

DE VOORDELEN VAN BOEKJETICKET.be VOOR U ALS KLANT

‘boekjeticket.be’ is een online boekingssite met een bijzonder gebruiksgemak voor jij die graag naar optredens en concerten gaat. Je betaalt zorgeloos en 100% veilig online met je betaalkaart of je schrijft over via je vertrouwde bank op het makkelijke rekeningnummer IBAN BE31 3751 1111 1155. Afhankelijk van het evenement krijg je de tickets aangetekend toegestuurd of krijgt je E-tickets via mail printklaar. Ieder E-ticket is voorzien van een unieke streepjescode waardoor je de zekerheid hebt dat ‘jouw ticket ook echt jouw ticket’ is.

Boekjeticket.be werkt makkelijk, is overzichtelijk en het is een plezier om je favoriete evenement te boeken via deze site. Je krijgt een eenvoudig overzicht van alle evenementen, kiest een prijscategorie, de wijze van betalen en volgt eenvoudigweg alle stappen. Ook als je nog nooit een ticket online boekte zal je de werkwijze van boekjeticket in een mum van tijd kunnen uitvoeren. Om 100% veilige online betaling te garanderen werkt 'boekjeticket' samen met een geregistreerd partner (Europabank).

‘boekjeticket’ is een geregistreerde merknaam die je een feilloze afhandeling van je bestelling garandeert.

Boeken via ‘boekjeticket’ is makkelijk. De bestelling kan volledig online afgehandeld worden. Heb je toch hulp nodig bij het reserveren van je tickets? Vul dan het invulformulier in, en wij bezorgen je via mail de betalingsgegevens voor overschrijving.

'boekjeticket’ heeft ook een makkelijk telefoonnummer: 0902 69 666 (1 euro/min). Dit telefoonnummer is niet bestemd voor het reserveren van tickets, maar enkel voor noodgevallen.

 

VOORTDUREND UP2DATE

Natuurlijk wil je voortudurend op de hoogte zijn van de leukste evenementen. Op MENT TV zie je dagelijks welke toffe evenementen je via boekjeticket.be kan boeken. Wie boekt via boekjeticket.be kan zich ook laten inschrijven voor de nieuwsbrief en kijgt toffe actuele event-info in de mailbox. Zo weet je alles altijd als eerste.

 

MENT TV

www.menttv.be

MENT is de afkorting van MUZIEK & ENTERTAINMENT en zie je iedere dag 24 uur op kanaal 37 van Telenet (Telenet kijkers in Brussel kanaal 137). Kijkers via Numericable kunnen afsemmen op kanaal 29 (Nl) of kanaal 65 (Fr).

MENT TV is een door de Vlaamse Overheid geregistreerde nationale televisie-omroep.

 

BOEK JE TICKET EN DE PARTNERS: 1 AANSPREEKPUNT – TAL VAN DIENSTEN

‘boekjeticket’ maakt deel uit van een groep die ondermeer de volgende media-activiteiten ontplooit:

 • www.televisiemakers.be
  TELEVISIEMAKERS is sinds 15 jaar actief in de productie van spots, bedrijfsfilms en televisieprogramma’s in Vlaanderen. Het bedrijf lag ondermeer aan de basis van het lifestylemagazine TENDENS op de regionale omroepen. TELEVISIEMAKERS maakt voor intern en extern gebruik om en bij de 500 televisieproducties per jaar.
   
 • www.menttv.be
  De initiatiefnemers van MENT TV (Magali Sibille en Marc Hallez) behoren tot de digitale pioniers in Vlaanderen. Begin 2010 werd MENT TV erkend door de Vlaamse overheid en werd de zender opgericht. Snel werd MENT TV een referentie op het vlak van Vlaamse muziek en Vlaams entertainment. Zowat alle bekende koppen waren bij MENT te gast maar ook buitenlandse grote namen als Thijs Van Leer, Gérard Lenorman, Rob de Nijs en Jan Smit vonden de weg naar het MENT-mediagebouw in Gent.
   
 • www.boekjeticket.be
  Dit is de jongste telg van de familie, opgestart in februari 2011. ‘boekjeticket’ geeft organisatoren een ideale combinatie tussen promo voor hun evenement via TV en een maximaal kosteloos boekingsgemak. Achter ‘boekjeticket’ schuilt zeer sterk doorgedreven specifiek voor ‘boekejticket’ ontwikkelde software.
   

De groep heeft haar kantoren en studio’s in haar mediagebouw in Gent (Mariakerke).

Directie: Magali Sibille / Marc Hallez

 

GOEDE RAAD

Koop niet zomaar tickets ‘op de zwarte markt’, op het internet van iemand of aan de deur van een event. In die gevallen ben je nooit zeker of de tickets wel echt zijn. Alleen tickets die rechtstreeks via 'boekjeticket' zijn besteld en betaald bieden zekerheid dat u zorgeloos het evenement binnenkomt. Hoe leuk het ‘aanbod’ ook kan zijn om van iemand voor een prikje een ticket over te kopen, er is geen garantie dat het geen copy is en toegang verschaft.

E-tikcets bieden slechts 1 maal toegang tot een evenement. Je krijgt ze via mail in de mailbox die je als adres opgaf en je bent dus de enige die zeker is van de echtheid van het ticket. Ieder verkocht ticket kan slechts 1 keer aan de ingang worden herkend. Indien je je eigen gekocht ticket meerdere malen afdrukt voor gebruik door vrienden kan het zijn dat zij zich eerder aan de ingang melden en jij geen toegang meer krijgt. Niet doen dus!

Een E-ticket is een ticket dat je na betaling ontvangt in je persoonlijke mailbox op het mailadres dat je aan ‘boekjeticket’ opgaf. Je drukt het af met complete barcode op een heldere manier op wit papier. Door het feit dat jij je ticket in je persoonlijke mailbox ontving ben je zeker dat dit ticket authentiek is.

 
 

Nieuwsbrief

 
Booking.com
RK